Walgelijke, hypocriete, misselijk makende Pechtold: "Forum voor Democratie valt mijn kinderen lastig en is gevaarlijker dan Wilders!"

Geen categoriemrt 04 2018, 20:00
De partij zou zijn kinderen proberen te volgen... op Instagram. Oh, dat is wel heel gevaarlijk zeg!
Alexander Pechtold heeft weer eens iets te klagen over Forum voor Democratie. De leider van Dictatuur66 beweert dat de partij zijn kinderen probeert te volgen op Instagram. Dat bericht WNL. Tijdens WNL Op Zondag, dat vanavond om 23:15 uur wordt uitgezonden, zal hij zeggen:

"Ik krijg van mijn kinderen van 13 en 14 jaar te horen dat Forum voor Democratie hen wil volgen op Instagram. Je moet echt je best doen om mijn kinderen te vinden want hun achternaam staat er niet bij. Dat vind ik een rare interesse. Jongens, als je wat met mij hebt zoek mij op, maar blijf even van de kinderen af! Waar zijn ze mee bezig?"

Natuurlijk vraag je je dan af hoeveel mensen het officiële account van Forum voor Democratie eigenlijk volgt? 30 mensen? 40 misschien? 50 dan? Nou nee: 5.835 (op het moment van schrijven). Dat gaat dus hard naar de 6.000.
Maar hoe komt zo'n partij erop om zoveel mensen te volgen? Nou, Instagram heeft net als Twitter een handige functie waarbij mensen worden gesuggereerd op basis van de mensen die je al volgt. Aangezien FVD een politieke partij is zullen die suggesties dus vooral bestaan uit mensen met een politieke achtergrond. Politici, activisten en... jawel, kinderen van politici. Dat zou verklaren waarom FVD op de 'volg-knop' gedrukt heeft bij zijn kinderen. Ook is het mogelijk dat de kinderen zélf het account van FVD af en toe bekijken (en posts liken) waardoor het nóg logischer wordt voor FVD om hen te volgen.
Natuurlijk is de kans groot dat de mensen achter het account niet eens wisten dat het Pechtolds kinderen waren, juist omdat ze hun achternaam er niet bij vermelden. Deden ze dat wel dan zou FVD naar alle waarschijnlijk juist hard wegrennen en de twee automatisch blokkeren. Want laten we wel wezen, met Pechtolders wil een normaal mens niets te maken hebben.
(Of mag je dat ook niet zeggen omdat het zijn kinderen betreft? Nou, goed nieuws: ik heb niets tegen de kids, maar wel alles tegen hun pa. Dat is een monster van een vent. En als er ook maar een klein beetje iets van een kans is dat ik per ongeluk een foto van hem te zien zal krijgen op Instagram wil ik dat ten koste van alles voorkomen. FVD-social media-accountmanagers zullen daar net zo over denken.)
Dat was dus al triest genoeg van Pechtold, maar vervolgens maakte hij het nog bonter tijdens het interview. Hij zou namelijk ook het volgende gezegd hebben (en niemand die er ook maar een beetje aan twijfelt dat dit soort teksten uit zijn mond kunnen komen, de man is werkelijk van elke moraal gespeend):

"Ik vind hem gevaarlijker dan Wilders. Omdat we bij Wilders te laat waren, moeten we bij Baudet op tijd zijn."

Het gekke is: ik vind Pechtold de gevaarlijkste man van Nederland, en zijn partijgenoot Kajsa Ollongren is juist weer de gevaarlijkste vrouw. Helaas waren "we" bij hém te laat. "We" lieten hem leider van D66 worden, waarna hij die partij van een voorvechter van democratisering veranderde in een partij van, voor en door verbitterde dictators-in-spé.
Gelukkig is Forum voor Democratie bepaald niet op zijn mondje gevallen. De partij sloeg dan ook meteen terug. Op Twitter, natuurlijk. "Nu D66 steeds sneller zakt in de peilingen," stelt de partij, "begint desperate Alexander Pechtold z'n kinderen erbij te slepen. Als je vader zich de hele dag opwindt over FVD is het niet zo gek dat je op FVD Instagram gaat kijken, zeker als die 2x zoveel volgers heeft als D66."
https://twitter.com/fvdemocratie/status/970363248259354624
Zo. Die kan Pechtold in zijn -- ongetwijfeld met modder en poep besmeurde -- zak steken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten