Knettergekke ombudsvrouw: 'Kabinet moet Nederlandse ISIS-kinderen terughalen!'

Geen categorieapr 19 2018, 8:00
Um, nee. Gewoon niet.
Kinderombudsvrouw Kalverboer wil dat het kabinet Nederlandse kinderen die door hun extremistische ouders naar Syrië of Irak gebracht zijn terughaalt. Het kabinet wil dat (nog) niet doen omdat die kinderen vaak jarenlang geïdoctrineerd zijn met het hatelijke gedachtegoed van ISIS, maar Kalverboer vindt dat niet kunnen.
Sterker nog, volgens mevrouw is de houding van het kabinet niet alleen "onaanvaardbaar" maar zelfs "in strijd met internationale verdragen."
https://twitter.com/Teletekst/status/986781948612890626
En dus moeten ze allemaal maar teruggehaald worden naar Nederland, hoe oud ze ook zijn? Stel dat het om 15-jarige extremistjes gaat die zich maar wat graag opblazen uit naam van hun zieke ideologie. Moeten we die 'jochies' het land dan maar binnenlaten 'want kind'?
Nee. Gewoon nee. Die kinderen hebben hun ouders te danken voor hun lot, maar de Nederlandse regering kan het zich niet veroorloven om alle 150 kids 'terug te halen.' Dat is vervelend, maar als overheid mag je de levens van je volk simpelweg niet op het spel zetten. Nee, ook niet omdat de kinderombudsvrouw dat wél wil.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten