Media loves #MeToo, behalve als het om Telford en Rotherham gaat

Geen categorieapr 04 2018, 15:00
#MeToo is de afgelopen tijd volop in de aandacht geweest, steeds meer vrouwen spreken zich erover uit en er lijkt echt iets op gang te komen, behalve rondom de verkrachtingscultuur in Telford en Rotherham. Diverse mainstream media, feministische mediakanalen of enig ander medium waar dit onderwerp de voorpagina zou kunnen halen, zwijgen als het graf.
Iedereen vind Harvey Weinstein natuurlijk een dikke klootzak en kiest de kant van de actrices, logisch! Maar wanneer keihard wordt aangetoond dat er al decennialang zo'n 1000-1500 meisjes en vrouwen, sommige slechts 11 jaar oud, regelmatig werden verkracht, geslagen, twee morning-after pillen per week slikten en zelfs een paar uur na een abortus gewoon weer werden verkracht, dan is het ineens oorverdovend stil. Jarenlang werd het stilgehouden vanwege angst voor racismebeschuldigingen, wat al erg genoeg is. Maar dat het nu alsnog stil wordt gehouden, dit keer door diverse media, is ronduit schandalig!
In het artikel op saltmines.nl vinden we de zoekresultaten op 'Telford' en 'Rotherham' met tekst en uitleg. De volgende mediakanalen hebben volgens hun 0 (NUL) relevante resultaten opgeleverd:
Time Magazine
Opzij
Viva
Vrij Nederland
Joop
De Groene Amsterdammer
Sargasso
De Correspondent
Regelrechte bagger voor een echte feminist dus!
Mediakanalen waar volgens saltmines wél resultaten (die ook daadwerkelijk over de gruwelijkheden gingen) werden opgeleverd zijn:
GeenStijl (MeToo 82 resultaten, Telford 3 resultaten, Rotherham 10 resultaten)
The Post Online (MeToo 92 resultaten, Telford 8 resultaten, Rotherham 6 resultaten)
De Dagelijkse Standaard (MeToo 54 resultaten, Telford 2 resultaten, Rotherham 9 resultaten)
VerenOfLood (MeToo 15 resultaten, Telford 3 resultaten, Rotherham 23 resultaten)
E.J. Bron (MeToo 853 resultaten, Telford 81 resultaten, Rotherham 344 resultaten)
OpinieZ (MeToo 249 resultaten, Telford 0 resultaten, Rotherham 22 resultaten)
Hartelijk dank, saltmines.nl!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten