Absolute schande! Meid belt alarmdienst, wordt uitgelachen en overlijdt

Geen categoriemei 09 2018, 15:00
Frankrijk staat op z'n kop na het bericht over Naomi Musenga (22) die de alarmdienst belde vanwege klachten die ze had. Ze werd niet serieus genomen en ronduit uitgelachen... Zo meldt de Telegraaf.
"Als u me niet zegt wat er aan de hand is, hang ik op" was het antwoord van de telefoniste van de alarmdienst. Door de hevige pijn kon de arme meid bijna geen woord uitbrengen. Toen ze zei dat ze dacht dat ze bijna doodging werd er ijskoud gereageerd met 'Dat gaan we allemaal ooit'.
Een nieuwswebsite heeft het telefoongesprek op verzoek van de familie online gezet en veroorzaakte daarmee dus (zwaar terecht) ophef in het land. Zo valt onder andere nog te horen hoe de telefoniste het gesprek met een collega besprak en er hartelijk om wordt gelachen. Naomi kreeg geen ambulance toegestuurd en belde een poos later de huisartsenpost. UREN LATER kreeg ze pas een arts aan de lijn die 'gelukkig' wél een ambulance haar kant uit stuurde.
Eenmaal in het ziekenhuis aangekomen bleken meerdere organen te zijn uitgevallen en was er sprake van meerdere interne bloedingen. Naomi kreeg uiteindelijk een hartstilstand en overleed in het ziekenhuis. De nabestaanden hebben justitie gevraagd om onderzoek te doen. Naomi overleed op 22 december.
Absoluut verschrikkelijk hoe dit heeft kunnen gebeuren en er blijkbaar vijf maanden voorbij is gegaan zonder dat dit is uitgekomen en pas ná publicatie er enige vorm van actie wordt ondernomen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten