Duoraadslid BIJ1 roept We Are Here krakers op tegen de wet in te gaan

Geen categoriejun 06 2018, 20:00
Jazie Veldhuyzen, duoraadslid van BIJ1 in Amsterdam, noemt zichzelf 'linkser dan links' en wil dat We Are Here kraak-gekkies het verbod blijven negeren. En dát is tegen de rechtstaat in! Aldus Jalta.nl.
Links lijkt wel een onuitputtelijke bron van compleet ontspoorde idealisten waar alles maar moet kunnen en een ander ervoor op mag draaien. Zo ook deze Veldhuyzen die gewoon openlijk een dikke middelvinger geeft richting de rechtstaat omdat een paar uitgeprocedeerde asielzoekertjes Amsterdam op stelten zetten.
Dat deze idioot zelfs Jalta, wat doorgaans ook vies links is, tot een genuanceerd bericht dwingt toont wel aan hoe ver deze figuur heen is. Dat Veldhuyzen het allemaal zielig en erg vind dat die asielzoekertjes nu eigenlijk terug moeten is niet zo moeilijk te begrijpen. Dat hij het liefst heeft dat panden, die alleen maar worden gekocht als investering en daardoor ongebruikt blijven, niet leeg blijven staan is óók nog te begrijpen. Maar dat men, helemaal in de positie van waaruit hij spreekt, dan maar de wet moet gaan negeren is compleet van de pot gerukt. Zoals Jalta terecht stelt (een zin die ik waarschijnlijk nooit weer zal gebruiken) gaat zelfs Wilders niet zo ver in zijn kritiek op het asielbeleid of welk beleid dan ook.
Silvana Simons heeft duidelijk een klap van de molen gehad maar Jazie Veldhuyzen kwam na de eerste klap terug voor méér.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten