Het JFVD Congres is een groot spektakel: Forum voor Democratie jongeren hebben de toekomst

Geen categoriejun 30 2018, 15:30
Of: FVD heeft de toekomst en deze jongeren bewijzen dat.
Het is een bijzonder mooie dag voor Theo Hiddema en, natuurlijk, Thierry Baudet. Vandaag is namelijk het eerste grote JFVD congres. Dat is de jongerenorganisatie van Forum voor Democratie. Die organisatie groeit als kool en is nu al (vele malen!) groter dan de meeste concurrenten.
Dat het prima gaat met FVD, JFVD en het congres blijkt wel uit de beelden van het congres.
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1013045262028300288
Het zal links helemaal gek maken, maar FVD en dus JFVD hebben grote aantrekkingskracht op duizenden jongeren. Heel gek is dat niet. Conservatisme is tegenwoordig immers rebels. Vroeger, toen de huidige 'leiders' en 'intellectuelen' nog jong waren, was dat anders. Toen was het juist een daad van rebellie om uitgesproken links te zijn.
Nu niet meer. Nee, nu is het bijna 'verraderlijk' om toe te geven dat je eigenlijk best wat ziet in de uitgangspunten van het conservatisme. Dat je verandering oke vindt, maar alleen als die verandering daadwerkelijk een verbetering is ten opzichte van de huidige situatie, en dat je liever voorzichtig te werk gaat dan risico's neemt.
FVD is de enige rechtse partij die dat begrepen heeft. De andere partijen én jongerenverenigingen zien dat ongelooflijk genoeg nog steeds niet in. En dat is natuurlijk meteen waarom JFVD zo snel doorgroeit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten