Sir Paul McCartney doet Carpool Karaoke met James Corden... Deze video MOET je zien

Geen categoriejun 24 2018, 15:00
Lachen, huilen, gieren, brullen, maar bovenal zingen.
James Corden was de afgelopen week bezig met een speciale Britse week voor zijn The Late Late Show. De manier waarop hij die speciale week afsloot was werkelijk schitterend. Hij nam Paul McCartney -- ja, die van The Beatles -- met zich mee bij een schitterende reis door Liverpool; de oude stad van McCartney en natuurlijk van The Beatles zelf.
Het mooiste van het filmpje is dat je ziet dat McCartney echt totaal ontspannen en relaxt is. Het blijft natuurlijk een heer (hij was de gentleman van het stel), maar de manier waarop hij omging met Corden én met alle fans die hij tegen kwam tijdens de opnames is werkelijk schitterend. De man is een levende legende -- daar is hij zich bewust, maar tegelijkertijd voelt hij duidelijk een band met al die miljoenen fans die hij heeft. Heel bijzonder om te zien hoe zo'n man zich aan de ene kant heel bewust kan zijn van zijn populariteit, maar ze tegelijkertijd allemaal toch op een rijtje houdt. Daar slagen niet zo heel veel mensen in. Kijk maar naar de meeste supersterren; die zijn zo gek als een deur. Paul McCartney ab-so-luut niet.
Ik zou zeggen: geniet ervan op deze mooie zondag... Dan gaan we hierna weer verder met het normale nieuws (waar we zelden blij om worden).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten