2 Miljoen euro aan crystal meth in Rotterdamse woning gevonden

Geen categoriejul 30 2018, 11:00
De politie van Rotterdam heeft een koffer met twee miljoen euro straatwaarde aan crystal meth gevonden en in beslag genomen na een inval. Via de Telegraaf.
De politie hield de woning al langere tijd in de gaten. Het gaat om een appartement in Zuidwijk waar kennelijk niemand stond ingeschreven. De politie merkte echter op dat er meerdere mensen met grote tassen in en uit de woning liepen. 'Onbewoonde' appartementen schijnen volgens de politie vaker te worden gebruikt voor de opslag en doorverkoop van drugs en wapens.
Er is nu een 52-jarige Colombiaan (hoe kan het ook anders) aangehouden. In zijn koffer zat dertien kilo crystal meth. Ook trof met een vuurwapen met demper en extra munitie aan. Beetje dom om de drugs, het wapen én de munitie allemaal op één plek te bewaren, helemaal als het om 2 miljoen euro straatwaarde gaat maar goed, als de man een goed stel hersens had was hij waarschijnlijk niet de drugswereld ingegaan.
Het mag dan komkommertijd zijn, het aantal berichten over flinke drugsbedragen, invallen en aanhoudingen lijkt (voor mijn gevoel in ieder geval) te stijgen! Een half miljoen lijkt zo'n beetje de ondergrens te zijn qua berichtgeving en het betreft bijna altijd Rotterdam. Laat Halsema met haar vraag om meer agenten maar even wachten, met haar 'wetteloze jungle' genaamd Amsterdam, volgens mij heeft Rotterdam ze veel harder nodig!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten