FVD is nog niet klaar met Stef Blok: "Stoere praat uitkramen maar ondertussen braaf het EU-herverdelingsbeleid uitvoeren"

Geen categoriejul 22 2018, 18:00
Zal Stef Blok ondertussen écht spijt hebben van zijn uitspraken, al ware het maar omdat FVD ze tegen hem gebruikt om te bewijzen dat hij een hypocriet eersteklas is?
Eerder vandaag berichtten wij al dat Forum voor Democratie de rassentheorieën van minister Stef Blok (VVD) aangreep om het kabinet op te roepen om een Australisch immigratiemodel te adopteren. Dat was nieuwswaardig, maar de FVD'ers waren nog lang niet klaar. Zojuist publiceerde het officiële Twitteraccount van FVD namelijk een tweet waarin nogmaals aangepakt wordt, dit keer omdat hij het herverdelingsplan van de Europese Unie trouw uitvoert:
https://twitter.com/fvdemocratie/status/1021061874996084736
Natuurlijk heeft FVD alweer een punt. Als Blok werkelijk gelooft dat multiculturele samenlevingen zichzelf uiteindelijk opblazen en resulteren in de genocide van de autochtone bevolking -- en vergis je niet, dat is precies wat hij zei -- dan is het ongelooflijk kwalijk dat hij het beleid van de EU toch uitvoert. Je kunt dan alleen maar concluderen dat hij zijn eigen carriere blijkbaar belangrijker vindt dan het lot van het Nederlandse volk. Misschien dat dit niet verrassend is, maar schokkend is het wél. Je zou maar zo egoïstisch zijn, zeg.
Het is ook mogelijk dat Blok zijn uitspraken eigenlijk helemaal niet serieus meent. Dat kan. Maar juist dan is het van het grootste belang dat hij nu duidelijk maakt dat hij er niet daadwerkelijk in gelooft én dat hij zijn ontslag indient omdat hij begrijpt dat een minister van Buitenlandse Zaken dit niet op zijn CV kan hebben.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten