13-jarig meisje zwanger na misbruik

Geen categoriemrt 16 2012, 21:00
En de dader? Oppakken, martelen, chemisch castreren en ophangen.

Het Gelderse dorp Twello is opgeschrikt door een zedenzaak. De politie heeft drie mannen opgepakt voor het misbruik van twee 13-jarige meisjes. Een van de slachtoffertjes raakte daardoor zwanger.

Dat is natuurlijk al verschrikkelijk, maar het kan nog erger. Het blijkt namelijk dat de moeder van het meisje de mannen in staat stelde om d'r te misbruiken. Haar eigen vlees en bloed!

Twee van de verdachten (18 en 34 jaar oud) komen uit Deventer, de derde (32) uit Twello. De moeder van het zwangere meisje zou gelegenheid hebben gegeven tot het misbruik, meldt de Stentor. De 36-jarige vrouw had een relatie met de 34-jarige verdachte.

U zult denken: keihard straffen die lui - allemaal. Nou, was het maar zo. Twee van de drie verdachten zijn namelijk alweer op vrije voeten. Alleen de man uit Twello, 32-jaar oud dus, zit vast. Hij moet op 12 april voor de rechter verschijnen om tekst en uitleg te geven.
Hoe kun je in vredesnaam uitleggen aan, zeg, een buitenlander dat deze figuren hoogstens een paar jaar cel krijgen? Dat is toch niet te verkroppen?
Wanneer doet Den Haag nou eindelijk iets? Kindermisbruik moet gewoon levenslag opleveren, met chemische castratie (op vrijwillige basis). Zo moeilijk is het niet, lijkt mij, om een dergelijke wet door het parlement te loodsen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten