Aangeschoten mannen rijden vader en dochter aan - vader dood

Geen categoriemrt 12 2011, 14:39
Toen een vader en dochter gisteravond op hun gemakje door Leeuwarden fietsten hadden zij er geen idee van dat dit hun laatste gezamenlijke uitje zou zijn.
Een auto, met daarin twee mannen gezeten, kwam er hard aanscheuren. Een verhoging in de weg werd genegeerd. Op het moment dat ze daar overheen reden vloog de voorkant van de auto de lucht in en verloor de chauffeur (het is onduidelijk wie van de twee mannen precies achter het stuur zat) de macht over het stuur. De auto vloog van de weg en belandde bovenop de 56-jarige vader en zijn 15-jarige dochtertje.
De vader was op slag dood. Het meisje was nog in leven en werd meteen naar het MCL ziekenhuis gebracht. Zij is ernstig verwond, maar verkeert niet in levensgevaar.
Na het ongeval werden de twee mannen verhoord. Ook moesten ze een alcoholtest doen; ze hadden allebei gedronken.
In Amerika weten ze wel hoe ze met dit soort lieden moeten omgaan: druk driving wordt daar keihard afgestraft. Nederland moest hetzelfde beleid maar eens hanteren. Als je gedronken hebt hoor je niet achter het stuur te gaan zitten. Doe je dat wel, dan draai je meteen de bak - zelfs als je verder geen ongeluk hebt veroorzaakt.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten