Aanslag bij grens Israël - Egypte

Geen categoriejun 18 2012, 16:00
Hmm.

Bij een aanslag en vuurgevecht aan de grens tussen Israël en Egypte zijn meerdere mensen gedood. De Israëlische radio meldt dat gewapende mannen ten zuiden van Kerem Shalom aan de Israëlische kant van de grens een springtuig tot ontploffing brachten. De bom ontplofte toen twee voertuigen met Israëlische arbeiders voorbijreden. Een Israëliër kwam daarbij om en een andere raakte gewond.

Ik was even bang dat het om een stel Egyptische moslimbroeders ging, maar gelukkig is dat niet zo. Blijkbaar waren het 'gewoon' weer een paar Palestijnen die een aanslag pleegden. Dat zijn we onderhand wel van ze gewend, nietwaar?
Hoe dan ook, Israël heeft ze goed aangepakt én ook meteen enkele aanvallen uitgevoerd op doelwitten in de Gazastrook. Dat is mooi, alleen, tsja, je vraagt je af of het wel helpt? Die Palestijnen houden maar niet op, het is echt ongelooflijk. Dan moet je eigenlijk gewoon kiezen of delen: of de terroristische aanvallen min of meer accepteren en hopen dat de Palestijnen het over een jaar of tien, twintig opgeven, of de Gazastrook veroveren en grote schoonmaak houden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten