Abramovich gooit 60 miljoen euro weg

Geen categoriemrt 05 2012, 9:49
Zo, hoppa, dat geld kan hij niet nogmaals uitgeven.
Zelfs voor een man met het budget van Abramovich is dit natuurlijk allerminst prettig:

Om Carlo Ancelotti een jaar geleden te ontslaan en Villas-Boas weg te kapen bij FC Porto, gaf Abramovich 35 miljoen euro uit. Daar komt nu nog de afkoop van het huidige, doorlopende contract van ‘AVB’ bij. Het jaarsalaris van Villas-Boas is 8 miljoen euro per jaar. De totale schade komt daarmee binnen amper twaalf maanden op bijna 60 miljoen euro.

60 miljoen, maar dan heb je ook niets. Villas-Boas is nu immers ontslagen. Zijn contract moet worden afgekocht. En dan wil Abramovich Benitez graag binnenhalen. Deze trainer wil echter geen contract voor een halfjaar, maar voor anderhalfjaar. Als Abramovich er dan uiteindelijk toch in slaagt om Benitez akkoord te laten gaan met een paar maanden, moet hij waarschijnlijk relatief meer betalen.
Ik begrijp daar niet zoveel van. Villas-Boas heeft gefaald, maar je kunt hem in principe toch ook prima aan het einde van het seizoen wegsturen (scheelt je weer geld). Of, als je hem dan nu meteen kwijt wilt, dan is er vast wel iemand in de organisatie die het stokje een tijdje kan overnemen.
Raar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten