Ado doet huiliehuilie over vertrek Van den Brom

Geen categoriejun 24 2011, 13:21
ADO den Haag is boos op Vitesse en coach John van den Brom.
De eigenaar van de Haagse voetbalclub, Mark van der Knallen, vindt 'de gang van zaken niet netjes'. Wat hij precies bedoelt met 'de gang van zaken' is voorlopig een raadsel, maar het zal er wel iets mee te maken hebben dat Vitesse en Van den Brom al zo ongeveer een akkoord hadden gesloten met elkaar toen Van der Knallen ingelicht werd dat de Arnhemmers geïnteresseerd waren in de succescoach van ADO.

'Zo ga je niet met elkaar om', zegt ADO-eigenaar Mark van der Kallen in een eerste reactie op Omroep Gelderland. 'Directeur Van der Kraan van Vitesse heeft mij gebeld. Ze hadden toen al in Frankrijk gesproken inderdaad, maar voor de rest is er nog niets gebeurd en niet over geld gesproken.'

Wat een gezeur toch weer. Zo'n Van der Knallen moet zich hier wat genereuzer opstellen. Vitesse koopt Van den Broms contract waarschijnlijk af, wat inhoudt dat ADO een mooi bedrag overhoudt aan de beëindiging van het contract. Prima toch?
Daar komt bij dat Van den Brom een ontzettend goed seizoen heeft gedraaid met ADO waardoor deze club volgend seizoen mee mag doen in Europa. Een beetje dankbaarheid zou Van der Knallen niet misstaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten