Aftakeling van Nederland

Geen categoriesep 09 2014, 10:00
Afbraakbeleid in de zorg
Wel miljarden naar Griekenland, miljarden in 'Europese noodfondsen', miljarden voor failliete banken, maar de zorg in dit land wordt verder uitgekleed. Ik zeg het niet gauw, maar dat is een hele grote schande. Vaste krachten in de zorg weten niet hoe het verder moet. Tienduizenden worden ontslagen om vervolgens arbeidsrechteloos te worden ingehuurd als zzp'er, if they are lucky. Bij Omroep Brabant verwoordde een betrokkene het zo:

"Verdomme, al het goeie wordt ons afgenomen!!!  Den Haag waar zijn jullie mee bezig?? Deze professionele en toegewijde schatten hebben mij zo ontzettend veel goeie zorg gegeven, en nog steeds wanneer ik zorg nodig heb kan ik echt op hun rekenen. Worden we weer afhankelijk van grote organisaties met medewerkers die de helft van de tijd van toeten noch blazen weten en steeds weer een ander over de vloer. Den Haag, denk nou eens aan mensen in plaats van aan de euro's!!!!!!!"

En zo is het natuurlijk. Zorgbobo's die ruim boven de Balkenende-norm nutteloze regels en procedures instellen en zich daarmee belangrijk voelen, terwijl onze bejaarde medemens en hulpbehoevenden aan hun lot worden overgelaten. Het is ten hemel schreiend wat er gebeurt in dit land. Onder auspiciën van deze gedoogcoalitie.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten