Agent houdt automobilist aan vanwege te snel rijden en ziet dan dat er iets vreselijk mis is

Geen categorieapr 28 2015, 8:57
Ieder nadeel heeft zijn voordeel.
Toen politieagent Doug Cropper een automobilist liet stappen vanwege een snelheidsovertreding had hij geen idee dat hij de automobilist uiteindelijk zou redden. Toch is dat precies wat er onlangs gebeurde in Maine, Amerika.
Op het moment dat hij de chauffeur had laten stoppen liep agent Cropper terug naar zijn auto om op te schrijven wat er precies aan de hand was en wat de burger zei. Toen hij terugkwam zag hij dat er iets ernstig mis was. Hij legt uit:
"I noticed his head was back up against the head rest, mouth open, and he didn’t look like he was breathing, And he was actually discolored."
Wat hij vervolgens deed redde de man het leven: hij trok hem onmiddellijk uit de auto, legde hem op de grond en deed zijn best om z'n hart weer aan de gang te krijgen. Een voorbijganger bleek een verpleger te zijn en hielp agent Cropper. De behandeling sloeg aan en de automobilist werd snel naar het ziekenhuis gebracht om te herstellen van zijn overdosis. Want ja, dat was het probleem: een overdosis van opioïden.
Nadat hij was bijgekomen bedankte de automobilist zowel de agent als de verpleegkundige en liet hij weten dat hij zijn lesje wel geleerd had: afblijven van dat soort pillen.
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/04/Man-revived-by-State-Trooper-YouTube.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten