Aissati is trots op zichzelf

Geen categorienov 26 2011, 10:44
Wij ook hoor, jongen.
Ismail Aissati is buitengewoon trots op zichzelf. Waarom? Nou, omdat hij zich terug heeft gespeeld in de selectie van de mooiste club op aarde.

Na het gesprek met Frank de Boer wilde Ismaïl Aissati een vreugdekreet slaken. Nadat hij weer in genade was aangenomen, besloot de Ajacied echter naar zijn auto te rennen. „Ik wilde zo snel mogelijk naar huis om het goede nieuws te vertellen”, zei de kleine Utrechter, die morgen tegen NEC deel uitmaakt van de Ajax-selectie en dat tot het einde van het seizoen blijft. „Alleen mijn moeder weet hoe moeilijk ik het de afgelopen maanden heb gehad. Ik ben door diepe dalen gegaan. Dit is de ultieme beloning voor mezelf.”

Het mooie van dit soort persoonlijke (en professionele) overwinningen is dat ze je vrijwel altijd een betere voetballer en een beter mens maken. Veel van dit soort voetballertjes hebben in hun leven niets, of in ieder weinig, meegemaakt. Ze zijn altijd behandeld als 'de grote talenten', als 'anders' dan de anderen. Een tegenslag, een moeilijke fase, helpt ze dan om steviger in de schoenen te staan en, niet geheel onbelangrijk, een ruggengraat te groeien. 
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten