Aleid Wolfsen speelt de vermoorde onschuld

Geen categoriesep 08 2011, 19:24
"De gemeente Utrecht" heeft in 2009 zonder machtiging stukken vernietigd uit het driehoeksoverleg in de zaak tegen het weggepeste homostel in de wijk Leidsche Rijn. Dat blijkt uit antwoorden van burgemeester Aleid Wolfsen (PvdA).
Eerder vandaag hadden de oppositiepartijen SP, VVD en Leefbaar Utrecht Wolfsen(PvdA)om opheldering gevraagd, na een artikel in het AD. Daarin stond dat verslagen van de driekhoeksoverleggen door de papierversnipperaar waren gehaald. Zulke stukken mogen normaal pas worden weggegooid als er geen belang meer bij is.
En nu komt het "beste" nieuws, volgens Wolfsen (PvdA) stonden er in de vernietigde driehoeksverslagen geen nieuwe feiten die relevant zijn voor de rechtszaak van het homostel, maar hadden de documenten niet vernietigd mogen worden.
Wat toevsllig, niemand die het kan controleren, de politie en justitie houden natuurlijk hun mond, tenslotte hebben zij samen met Wolfsen(PvdA) verschrikkelijk gefaald, dus die vernietigde stukken komen mooi uit.
Eerder vandaag dreigde de oppositie met een motie van wantrouwen tegen Wolfsen. Vanavond is er een raadsdebat over de vernietiging van de stukken.
Vraag blijft of Wolfsen het fatsoen heeft op te stappen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten