Amateurvoetballer is moordenaar

Geen categoriejan 05 2012, 12:48
De 77-jarige supporter die een karateschop te verwerken kreeg is overleden.

Als trouwe supporter stond de 77-jarige meneer Rets het derde van de club van zijn zoons op 3 december aan te moedigen bij een amateurwedstrijd tussen de Amsterdamse voetbalclubs OSV en Sporting Noord. Het stond 2-1 voor thuisclub OSV toen de 32-jarige voetballer Sylvester M. van de tegenpartij een gele kaart kreeg. Hierop volgde een enorme scheldpartij waarbij de agressieve speler door zijn teamgenoten moest worden tegengehouden om de scheidsrechter niet aan te vallen. Deze besloot hier nog eens geel voor te geven.

Rets zei toen dat deze kaart "terecht" was. De speler kon dat niet waarderen, rende naar hem toe, sprong op, en gaf hem met twee benen een karateschop op de borst. Het slachtoffer werd direct overgebracht naar het ziekenhuis, waar hij uiteindelijk dus is overleden.
De grote vraag is nu natuurlijk hoe lang de dader achter slot en grendel gezet gaat worden. Hier mag hij niet met een paar jaar vanaf komen. Hoe langer hij wordt opgesloten hoe beter. Zelfs 10 jaar is nog te weinig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten