Amsterdammers kunnen Oranje weer in de buitenlucht volgen

Geen categoriejul 07 2014, 16:00
Gerechtigheid.
Enige tijd geleden schreef ik al over de zottigheid dat het Nederlands elftal niet meer in de Amsterdamse buitenlucht te zien zou zijn, vanwege allerlei aanstellers en jankeballers die de Gemeente zo gek hadden gekregen aan hun kant te komen staan. Gelukkig is daar voor de halve finale verandering in gekomen, en kunnen buitenkijkers hun geluk weer op in de hoofdstad:

Door gebrek aan mogelijkheden buiten, kon de wedstrijd tussen Nederland en Costa Rica van zaterdag alleen in de Amsterdamse horeca worden bekeken, woensdag zijn er wel weer volop mogelijkheden in de hoofdstad. Radio 538 organiseert in Arena Park een groot voetbalfeest. Bijzonderder is het kijken in het Koninklijk Concertgebouw. Bezoekers van het filmconcert Lord of the Rings kunnen in de Grote Zaal op bioscoopschermformaat de wedstrijd live volgen.

Heel mooi. Laten de zeurders niet met de overwinning aan de haal gaan, en blijf gewoon lekker buiten oranje kijken. Het is prima om te zien dat Radio 538 zich niet zomaar laat knechten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten