Bejaarde man ziet jongeman worstelen met zijn stropdas. Dan doet hij er iets aan

Geen categorienov 17 2015, 10:00
Dit zijn van die schitterende gebaren waarmee mensen hun ware aard tonen.
Waar hij ook naartoe op weg was, deze jongeman was gekleed om indruk te maken op anderen. Hij zag er netjes uit, in pak, met nette schoenen... en een stropdas. Dat laatste bezorgde hem echter wat hoofdpijn. Op een bankje op een metrostation in Atlanta worstelde hij er namelijk mee: hij wist niet hoe je zo'n das strikt.
Gelukkig zag een ouder stel wat er gebeurde en besloten de man en vrouw om de jongeman te helpen. Dit moment werd gefotografeerd door een voorbijganger, die er bijzonder van onder de indruk was: zo vaak zie je immers niet dat mensen de tijd nemen om anderen te helpen - gratis en voor niets.
Degene die de foto online zette, Redd Desmond Thomas, legt in zijn Facebookpost uit wat er precies gebeurde.
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10153736293377387&set=a.66747697386.103574.683387386&type=3
Vertaald:

Deze jongen zat en worstelde met zijn das. De vrouw in de rode jas zag en vroeg hem, 'weet je hoe je een das strikt?' De jongeman antwoordde: 'Nee mevrouw.' Vervolgens stootte de vrouw haar echtgenoot aan en zei tegen hem: 'Kom aan deze kant staan en leer deze jongeman hoe hij zijn das moet strikken.' De oudere man reageerde zonder te aarzelen en leerde de jongeman hoe hij het stapje voor stapje moest doen; toen hij had gedaan had liet de oudere man de jongeman het zelf doen en controleerde hij dat de jongeman het goed deed. Ik stond een beetje van ze af, maar was toch dichtbij genoeg om hun gesprek te horen en deze foto te maken. FANTASTISCH!

Zo is het maar net. Wat een geweldige daad.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten