Beste PVV'ers en sympathisanten

Geen categorieapr 04 2014, 11:21
Verscheidene malen heb ik geprobeerd om commentaar te leveren op de berichtgeving in - wat men bij Geen Stijl noemt - de Televaag. Telkens is er een redacteur, die vindt dat het commentaar - na beoordeeld te zijn- niet wordt vrijgegeven voor publicatie. Vele reageerders met mij doen met die fratsen niet meer mee! Een contra-mening is bij de Telegraaf niet toegestaan en de krant gaat cterug naar het bedenkelijke niveau dat zij na de Tweede Oorlog had. Censuur is een fenomeen dat Nederlanders voldoende hebben meegemaakt in de genoemde oorlog..
Verscheidene malen heb ik brieven gericht tot WUZ en de WUZ-redaktie, maar daar doen ze het zwijgen ertoe! Zelfs de hoofdredacteur laat niets van zich horen.......
De Telegraaf wil alleen maar een D66-geluid horen. Maar willen de lezers dat ook? Er is in Nederland geen enkele krant meer die een niet-links geluid laat horen. Zelfs Elsevier bezondigt zich er aan een grote groep Nederlanders de kost te onthouden die ze graag van de krant willen lezen.
IK ROEP IEDEREEN OP DIT PVV'ER IS OF SYMPATHISEERT MET DE TELEGRAAF ZIJN/HAAR ABONNEMENT OP TE ZEGGEN EN DE KRANT DAARMEE TE LATEN VOELEN DAT HET BELEID VAN DE KRANT TEVEEL NAAR LINKS OPSCHUIFT!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten