Blanke Amerikaan die zijn grootouders vermoordde: 'Allah zij geprezen die mijn vijanden met pijn neersmijt'

Geen categorieaug 22 2016, 14:00
Maar hé, zijn radicaal-islamitische denkbeelden hadden ongetwijfeld helemaal niets te maken met zijn vreselijke misdaad!
Nathaniel Scheiern, een blanke Amerikaan die zijn grootouders vermoordde en hen daarna probeerde te onthoofden, blijkt een bekeerling tot de islam te zijn. En dan bedoel ik niet een vredelievende soefi, maar een moslimextremist.
Kijk maar wat deze vriendelijke (ahem) man op zijn Facebookpagina schreef:
Scheiern-praise-be-to-allah
Dat is enigszins opmerkelijk omdat de Amerikaanse autoriteiten en de media ons willen doen geloven dat hij gewoon 'in de war' was.
Nee dus. Zijn daad was waarschijnlijk gewoon een terreuraanval, niet gepleegd tegen vreemden, maar tegen zijn bloedeigen grootouders.
Hier is nog een pareltje van een status update van deze moordenaar:
Scheiern-masjid
Je zou denken: veel duidelijker wordt het niet.
Daarom is het een beetje vreemd dat Amerikaanse media volhouden dat Scheiern gewoon een 'gek' was die zomaar, uit het niets, besloot om zijn grootouders te onthoofden. Nou ja, geven ze toe, hij was ook een groot fan van ISIS-video's, maar dat betekent natuurlijk niet dat hij de radicale denkbeelden van die organisatie deelde! Welnee: Scheiern was gewoon een psychopaat en zijn religieuze denkbeelden hadden helemaal niets te maken met zijn gedrag!
Echt niet!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten