BNN is een dieptrieste omroep

Geen categoriedec 22 2011, 20:29
BNN is de grote aandachtshoer van de Publieke Omroep. 
Zoals u de laatste week of iets dergelijks ongetwijfeld al was opgevallen schreeuwde BNN weer om aandacht. Ja, twee presentatoren zouden zelfs zo ver zijn gegaan om een stuk van elkaars lichaam op te eten. U weet wel, om even te testen of mensenvlees lekker is of niet.
Het buitenland reageerde woe-dend op deze actie. Hoe konden ze dit maken? Dit kan toch niet? Mensenvlees eten? En dat op TV? Waar gaat dat heen met de wereld? 
Ongelooflijk, dramatisch, afschuwelijk.

De twee jongens zouden wat vlees uit hun lichaam hebben laten snijden en dat vervolgens in de uitzending van 'Proefkonijnen' opeten.

De aangekondigde eetpartij heeft al veel walging in het buitenland opgeroepen. Maar vandaag maakte BNN bekend dat het allemaal verzonnen is, en dat een en ander bedoeld is om aandacht te vragen voor het tekort aan orgaandonoren. Dit meldt de Amerikaanse website United Press International.

Wie dit niet al van kilometers afstand zag aankomen mag niet meer stemmen in politieke verkiezingen. Nou ja, misschien dat dit soort mensen nog inspraak mogen hebben in de samenstelling van de gemeenteraad, maar dat is het dan wel.
Het is eigenlijk gewoon zielig te noemen dat BNN continu dit soort fratsen uithaalt. En dit wordt dan gesubsidieerd met uw belastinggeld. Wordt u daar niet helemaal warm van, van binnen? Ik wel!
Ik vind het prima dat BNN zich hard wil maken voor orgaandonaties. Sterker nog: dat is een heel mooi en een heel goed doel. Maar waarom halen ze elke keer weer dit soort achterlijke stunts uit? Dat hoeft toch helemaal niet? Waarom maak je niet gewoon een mooie documentaire (of twee) over deze materie? Bart de Graaf spreekt ongetwijfeld nog tot de verbeelding van het publiek. Zend een show uit over hem; over zijn leven en... jawel, over zijn dood. Dat heeft toch een veel grotere impact en dan ook nog op een positieve manier? Oh, en dan zult u mij minder horen klagen over geldverspilling.
BNN moet eens volwassen worden en dit soort onderwerpen serieus benaderen. Dan krijgen ze daar misschien nog wat voor elkaar; wel zo leuk aangezien deze omroep in leven wordt gehouden door uw en mijn (belasting-) centen.
Overigens was de uitzending gisteravond. De twee presentatoren blijven volhouden dat het 'echt' was. Daar trapt echter niemand in.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten