Bomb, bomb, bomb Iran

Geen categoriedec 31 2011, 13:59
Hier is een mooie wens voor 2012: laten we hopen dat het westen, en dan met name de Verenigde Staten, iets doen aan de dreiging die uitgaat van Teheran.
De gekke Mullahs houden hun eigen land en de regio al decennialang in een ijzeren greep. De laatste jaren is men ook steeds actiever geworden in de rest van de wereld. Dat is allemaal erg genoeg, maar daar komt dan nog eens bij dat ze ook bezig zijn met het ontwikkelen van nucleaire wapens.
Laat er geen misverstand over bestaan: ik denk dat Iran zo'n wapen niet zelf zal afvuren. Waarom zouden de Mullahs dat immers doen? Daar hebben ze hun terroristische vriendjes voor, die van Al Qaeda, Hamas, Al Aqsa en nog veel, veel meer.
Vandaag werd bekend dat de Iraniers weer eens bezig zijn met wat militaire 'oefeningen'. Zo worden er de komende dagen wat raketten afgevuurd tijdens een marineoefening in de Straat van Hormuz. Waarom juist daar? De Telegraaf legt uit:

De raketproeven zijn onderdeel van de militaire manoeuvres 'Velayat 90' die een week geleden begonnen voor de zuidkust van Iran. Ze duren tot en met maandag.

In de ruzies met onder meer de Verenigde Staten over anti-Iraanse sancties heeft Teheran onlangs gedreigd de Straat van Hormuz af te sluiten. De zeestraat van ruim 50 kilometer breed is belangrijk voor de doorvoer van onder meer olie.

Ik heb mijn buik vol van de streken van Ahmadinejad en Ayatollah Khamenei. Dit soort gedrag is totaal onacceptabel. Zeker omdat het hier om een paar radicalen gaat die zichzelf en ons bijzonder graag naar de andere wereld helpen. Natuurlijk weet ik niet hoe suicidaal u bent, maar ik blijf het liefst toch nog een tijdlang leven.
Laten we Iran dus maar gewoon aanpakken in 2012. Deze psychopaten mogen geen - ik herhaal: geen - massavernietigingswapens in handen krijgen. Nu niet, nooit niet. Zoals John McCain een paar jaar geleden nog zong: bomb, bomb, bomb Iran. Doe er wat aan, wacht niet af totdat Israel in actie moet komen, want een militaire interventie van de joodse natie-staat zal de regio pas echt in lichterlaaie zetten. Het is dus beter om vooral niet af te wachten, en nu al in te grijpen, het liefst uit naam van de NAVO, gesteund door een mooie, sterke coalitie van vrijheidslievende landen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten