Canadese ISIS-terrorist: 'We gaan New York aanvallen'

Geen categoriesep 26 2014, 17:00
Terrorisme.
Vice heeft gesproken met Abu Usamah Somali, een 21-jarige Canadese Somaliër die meevecht met ISIS. In het gesprek legt de extremist uit dat hij naar het Midden-Oosten is afgereisd omdat hij en andere extremisten 'met rust willen worden gelaten'. Dat is natuurlijk onzin - extremisten willen de hele wereld aan hun versie van de Islam onderwerpen - maar goed, hij herhaalt het voor de goede orde nog maar eens. Blijkbaar hopen jihadisten dat ze daarmee goede pr-zaken doen, of iets dergelijks. Daarbij gaat hij er vanuit dat we allemaal even vergeten dat ISIS niet-gelovigen in de regio op grote schaal afslacht.
Belangrijker is dat hij daarnaast ook zegt dat ISIS terroristische aanslagen in New York aan het voorbereiden is. Oh, en dat is niet alles: ook zegt hij dat ze, indien nodig, duizenden westerlingen zullen onthoofden. Gewoon omdat het kan.
Conclusie: ISIS moet compleet worden geëlimineerd. Er is geen andere mogelijkheid om deze strijd te beslechten. Je kunt geen vrede sluiten met deze psycho's.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten