Chelsea wil Hiddink hebben

Geen categoriejun 04 2011, 12:10
Aangezien Guus Hiddink nou niet echt bijzonder populair is in Turkije zou een verhuizing naar Londen me niets verbazen.
Het is duidelijk dat Chelsea Hiddink graag wil hebben. De Nederlander is op dit moment nog bondscoach van Turkije, maar daar neemt de kritiek op hem toe. Hij zou te verdedigend, te afwachtend spelen. Turken willen dat hun team continu aanval en agressief speelt. Hiddink is, zeggen veel Turkse voetbalfans, te behoudend.
Ondertussen is hij dus meer dan welkom bij Chelsea. Volgens ingewijden proberen de Londenaren hem al los te kweken bij de Turkse bond. Het heeft er alle schijn van dat Chelsea-eigenaar Roman Abramovich een fors bedrag zal moeten betalen aan de Turken voor zij Hiddink laten gaan, maar dat moet op zich geen probleem zijn. De man heeft immers genoeg geld om hele landen op te kopen.
John Terry zegt dat hij en zijn medespelers Hiddink met open armen zullen ontvangen. "Het feit dat hij de club kent, maakt het bovendien alleen maar eenvoudiger. Hij heeft als interim-manager veel stabiliteit gebracht en hij wordt door iedereen gerespecteerd", aldus Terry.
Chelsea zou natuurlijk een buitengewoon mooie club zijn voor Hiddink. Hij kan er grote prijzen mee winnen; aan geld - en dus goede spelers - geen gebrek. Eerst maar landskampioen worden, daarna voor de Champions League gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten