Chelsea zet Barça te kijk

Geen categorieapr 19 2012, 9:00
Blamage voor failliete Spanjaarden. Het voetbal is mooi maar de schulden zijn hoog. En blijkbaar is er dan toch iets dat ervoor zorgt dat die Spanjaarden van de overwinning houdt. Een vol Stamford Bridge zag gisteren hoe Chelsea geheel tegen de verhoudingen in met 1-0 won via een treffer van Didier Drogba en daarmee Messi en consorten met een kater achterliet.

De treffer in de blessuretijd van de eerste helft was volledig tegen de verhouding in, want Barcelona had via Alexis Sánchez en tot twee keer toe Cesc Fabregas uitstekende mogelijkheden gehad om de score te openen. Sánchez lobde de bal na negen minuten op de lat, nadat hij door een knappe boogbal van Andrés Iniesta oog in oog met Chelsea-keeper Petr Cech kwam te staan.

Ja, da's balen hè. Ik zag al mensen roepen dat "het voetbal heeft verloren". Nee hoor, financial fair play heeft gewonnen. En dan zie ik met graagte door de vingers dat de schulden van Chelsea worden bijgestort door een Russische oliemiljardair. Want die hoeven wij zometeen niet terug te betalen. De Spaanse schulden wel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten