D66'er wil Wilders laten kennismaken met 'moslimkiller' Mladic

Geen categoriemei 27 2011, 10:17
D66'er Ivar Manuel ziet in Wilders een soort Mladic. Manuel hoopt dat Mladic naar Den Haag komt, want dan kan 'zijn grootste fan' Wilders hem eens ontmoeten.
De reactie van Manuel is weer typisch D66. Want u moet niet denken dat vriend Ivar een toevallig D66-lid is, welnee: hij was kandidaat-lijsttrekker voor de blijliberalen in Amsterdam. Hij legde het af tegen totaalheldin Ageeth Telleman, die overigens inmiddels ook al is opgestapt wegens uitstekend functioneren. Hoe het ook zij: Manuel is D66-establishment. Het is tekenend voor hem en zijn partij dat hij überhaupt op het idee komt om Wilders gelijk te stellen met Mladic en, omdat hij nergens spijt van heeft, vervolgens zijn tweet niet verwijdert.
Mladic is een oorlogsmisdadiger die verantwoordelijk is voor de dood van duizenden moslims, Wilders is een politicus die ageert tegen de ideologische fundamenten van de Islam. Dus kritiek hebben op een levensbeschouwing is vergelijkbaar met de aanhangers van die levensbeschouwing vermoorden? Dat lijkt niet eens op denken. Goed verklaarbaar, want dat is het ook niet; het is vrije associatie.
Moslims, oorlogsmisdadiger, dode moslims, Mladic, moslimkritiek, Wilders. Hé, dat ik het nu pas zie: Mladic en Wilders, dat zijn brothers in arms! Wat volgt? 'Wildersstemmers zijn de willige beulen'?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten