DDS blijft gratis en actief

Geen categoriesep 12 2014, 21:42
Piet Bakker snapt het niet.
Er lijkt wat onduidelijkheid te zijn over de nieuwe website die 18 september online verschijnt. Zoals u onderhand ongetwijfeld weet kunt u een abonnement nemen op die website, die in elkaar wordt gezet door een groep fantastische journalisten, commentatoren en politici. Voorbeeld: Nausicaa Marbe en Hafid Bouazza. Ik bedoel maar.
Journalist Piet Bakker, van TPO Magazine, lijkt bovenstaande niet helemaal te begrijpen. In zijn stuk over het nieuwe initiatief dat losstaat van DDS schrijft hij namelijk het volgende:

Voor wie graag wil betalen voor nieuws is er vanaf volgende week een nieuwe optie. De Dagelijkse Standaard krijgt een nieuwe naam en wordt betaald. 

Nee Piet. Nee, nee, en nog eens nee. We zijn buitengewoon blij met de website die eraan komt, maar DDS blijft gewoon... DDS. Er wordt wel het één en ander veranderd (om nog groter te worden, onze stukken op een betere, mooiere manier aan u te presenteren, etc.), maar dat is het dan wel. DDS blijft gratis, we gaan er gewoon mee door.
Sterker nog, we hebben er meer zin in dan ooit. Het wordt - daar zijn we van overtuigd - weer een schitterend jaar (en dat terwijl we ook dit jaar weer gewoon verdubbeld zijn qua bereik en bepaalde landelijke dagbladen qua bezoekersaantallen in het vizier hebben). DDS blijft dus... en dat niet alleen, DDS blijft ook groeien.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten