De Boer: Of van Gaal, of Cruijff

Geen categoriejan 14 2012, 12:45
"Beide gaat niet".
Nou dat klopt.
De trainer van Ajax wil dat de club nu snel een beslissing neemt: met wie wil men werken, met Louis van Gaal of Johan Cruijff? Er is geen middenweg.

Volgens de oefenmeester is een samenwerking tussen de beide Ajax-iconen geen reële mogelijkheid. 'Ik heb met beiden geen problemen, maar zoals ik er nu tegen aan kijk is dat geen optie. We zijn nu een richting (lijn-Cruijff) opgegaan. Ik vind niet dat we dat overboord moeten gooien. We hebben met ons volle verstand deze keuze gemaakt. Daar heb ik een goed gevoel bij.'

'Maar er leiden meer wegen naar Rome. Een feit is wel dat we de laatste jaren maar één keer landskampioen geworden zijn. Dan is het duidelijk dat we eens een andere kant op zouden moeten. Ik hoop snel, want ik denk wel eens: neem een beslissing. We moeten verder.'

Duidelijker kan hij eigenlijk niet zijn. De Boer kiest voor de lijn-Cruijff, niet voor die van Van Gaal (die dan ook botst met de visie van De Verlosser).
Ajax, hou gewoon op met deze ongein. Zet de overige leden van de RvC overboord, schop Van Gaal eruit, en voer het plan-Cruijff uit.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten