Den Haag is jihad-hoofdstad van Nederland

Geen categoriedec 27 2013, 19:00
Oeps.<--break->
De PVV is woedend dat Den Haag feitelijk de jihad-hoofdstad van Nederland is. Hier zijn de vragen die de PVV gesteld heeft aan de minister van Veiligheid en Justitie (Opstelten dus):
Vragen van het lid Van Klaveren (PVV) aan de minister van Veiligheid en Justitie en de minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid over Haagse  loyaliteit aan Al-Qaida.
1.) Bent u bekend met het artikel 'Jihadisten zweren in Den Haag trouw aan Al-Qaida'*? 
2.) In hoeverre erkent u het gewelddadige islamitische  karakter van de proclamatie "Wij offeren onze zielen, zonen en geld voor u op"? 
3.) Welke banden bestaan er tussen Al-Qaida en de figuren uit het betreffende artikel en filmpje?
4.) Bent u bereid, in tegenstelling tot de huidige praktijk, het oproepen en ronselen voor de jihad te bestraffen met denaturalisatie en uitzetting? Zo neen, waarom niet? 
5.) Begrijpt u inmiddels dat onder andere Nederland geconfronteerd wordt met ideologie die in essentie gewelddadig en intolerant is naar alles dat niet-islamitisch is? Zo neen, wanneer wordt u eindelijk wakker? 
De Haagse PVV heeft de gemeenteraad daarom teruggeroepen van kerstreces. U kunt hier een video zien over deze materie, waarin Machiel de Graaf uitlegt waarom zijn partij actie eist.
Eigenlijk is het ongelooflijk dat dit soort tuig zich vrijelijk kan bewegen in Den Haag. Nog even en Den Haag is de Europese hoofdstad van islamisten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten