Digitale De Pers jaagt op 30.000 abonnees

Geen categoriemei 12 2012, 14:00
2,49 euro per maand.
Wie heeft dat over voor een abonnement op de digitale krant De Pers? De krant zelf mikt op 30.000 abonnees:

Een abonnement op digitale versie van De Pers gaat per maand 2,49 euro kosten. De eerste editie is er waarschijnlijk in juni. Dat zei Ben Rogmans, directeur-uitgever van de papieren versie van de gratis ochtendkrant De Pers, die eind maart stopte. Hij hoopt eind 2013 ongeveer 30.000 abonnees te hebben.

Ik vond de papieren versie van De Pers niet veel, maar ik acht het niet uitgesloten dat ze wel aan de 30.000 abonnees komen. Het is namelijk veel - maar dan ook echt veul - duurder om een digitaal abonnement te nemen op één van de andere landelijke dagbladen. Die vragen meer dan 20 euro per maand - een idioot bedrag. De Pers doet dat dan een stuk beter. En wie weet, misschien vinden ze zich opnieuw uit. Hoop doet leven, toch?
Als 'Nieuwe Media' man vind ik het overigens erg leuk om te zien dat steeds meer mensen begrijpen dat het Internet - digitaal - de toekomst is. De vraag is alleen wanneer andere kranten en magazines het voorbeeld van De Pers zullen volgen; hoe langer ze wachten, hoe verder ze achterop raken.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten