Discussie over de monarchie

Geen categorieapr 08 2013, 18:00
Arendo Joustra vs. Anjo Clement.
Voor iedereen die de monarchie een warm hart toedraagt, voor iedereen die een voorstanders is van een Nederlandse republiek én voor iedereen die het allemaal niet zo goed weet wat hij ervan moet vinden: op woensdag 17 april organiseert het Conservatief Café een discussieavond over de voor- en nadelen van de monarchie:

Voorbereidingen zijn in volle gang. De troonswisseling is aanstaande. Hare Majesteit maakt plaats voor Zijne Majesteit. Maar waarom hebben wij eigenlijk een constitutionele monarchie? Wat zijn de voor- en nadelen van het huidige model? Kan dat nog jaren mee of is de tijd rijp voor een nieuwe republiek der verenigde Nederlanden?

Elsevier-hoofdredacteur en fervent verdediger van de Nederlandse constitutionele monarchie Arendo Joustra en voorzitter van het Nieuw Republikeins Genootschap Anjo Clement gaan met elkaar in discussie over de staat van de Nederlandse monarchie.
Publicist Bart Jan Spruyt spreekt een column met de gewaagde titel: "Deugen die Oranjes wel?" Als dat geen spannende avond wordt... Aanmelden voor de avond kan hierrr.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten