DSK zit in zijn eentje thuis te treuren

Geen categoriejun 30 2012, 9:00
Gerechtigheid?
Ons favoriete pispaaltje en voormalig directeur van het Internationaal Monetair Fonds, Dominique Strauss-Kahn, leeft gescheiden van zijn vrouw, de rijke erfgename Anne Sinclair. Vrouwlief gaat nu voor haar eigen carrière, terwijl DSK in een leeg huis op de bank voor zich uit zit te staren:

Sinclair en Strauss-Kahn zouden al een maand apart leven. Sinclair werd onlangs aangesteld als hoofdredacteur van de Franstalige versie van de website The Huffington Post. Strauss-Kahn is momenteel opnieuw verwikkeld in een seksschandaal.

Het nieuws van de voorlopige scheiding komt na een week van speculaties in de media dat Strauss-Kahn depressief zou zijn door zijn 'gebrek aan carrièremogelijkheden'. 'Hij is er slecht aan toe, het is erg verdrietig', meldde een bron uit de directe omgeving van Strauss-Kahn, die hem deze week nog bezocht, aan persbureau Reuters. 'Hij is doorgaans alleen thuis terwijl Anne haar handen vol heeft met haar nieuwe baan', aldus de bron. 'Hij vermijdt zoveel mogelijk contact met de buitenwereld'.

Heel begrijpelijk dat madame Sinclair het even gehad heeft met haar man. Ze heeft hem tijdens de schandalen heel dapper en bewonderenswaardig bijgestaan. Nu mag DSK de gevolgen voelen. Zijn vrouw gaat het voor de wind en hij wordt door alles en iedereen uitgekotst.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten