Familie Kris en Lisanne sceptisch over vondst

Geen categoriemei 16 2014, 11:00
Lichamen.
De Telegraaf bericht vanochtend het volgende:

De bezorgde families van Lisanne Froon en Kris Kremers denken dat de zoektocht naar de vermiste meiden vrijdag niet ten einde komt. Dat zegt een woordvoerder van de familie. Een anonieme tipgever meldde zich donderdagavond (Nederlandse tijd) bij de Panamese politie. Hij zou twee lichamen hebben zien liggen in de bossen nabij Boquete, waar de meiden verdwenen.

Volgens een woordvoerder van de familie klopt er niets van de tip. "Er is niets gevonden op de aangewezen plek, dus wij gaan ervan uit dat de geruchten niet kloppen en dat Kris en Lisanne niet zijn gevonden." Zij voegt daar aan toe dat de politie alle geruchten buitengewoon serieus neemt, maar dat er vooralsnog echt geen nieuws is.
Voor de ouders zou het op de één of andere manier rust brengen als de lichamen daadwerkelijk worden gevonden. Aan de andere kant zou ik in hun positie toch nog hoop hebben op een écht goede afloop: dat ze ontvoerd zijn, maar uiteindelijk levend zullen worden gevonden. Als zij dat ook hopen/denken zou de vondst van hun lichamen natuurlijk een vreselijke klap zijn.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten