Flexjeuk

Geen categorieapr 04 2013, 8:00
Ik ben een dertiger. Dat is niet piepjong, maar wel jong genoeg om open te staan voor veranderingen. Ik ben flexibel. Ik ben de Y-generatie.
Wij kenmerken ons door de volgende kernwoorden: Ondernemerschap, klantgerichtheid, besluitvaardigheid, omgevingsbewustzijn en initiatief.
Mijn karakter ondermijnt zeker drie van de vijf kernwoorden, maar dat zal de spreekwoordelijke kam, waarover wij geschoren worden, worst wezen.
Het is een tijd van authenticiteit en daadkracht en dat vind ik mooi. Ik ben blij dat ik in deze tijd leef! Echt! De overvloed aan keuzes en mogelijkheden, die ons de burn-out in jagen, zou ik niet willen missen!
Wat ik wél graag zou willen missen? Flex! Het woord, de hele mentaliteit die er omheen hangt. En vooral omdat het tegenwoordig maar voor elk ander willekeurig woord geplempt kan worden.
Mag ik van u uit de categorie flex: de flexplek, de flexitariër en flexseksualiteit? Binnenkort ook verkrijgbaar: flexigaam! ‘Ik ben monogaan, maar ga af en toe vreemd!’
Ik heb geen alternatief of synoniem. Graag gooi ik het bij deze in de Y-generatiegroep: één van de ondernemende besluitvaardigheidsbekleders een ludiek idee of initiatief? Want ik krijg er gewoon jeuk van. Flexjeuk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten