Genieten in de zomer: met een boek en in je eigen hangmat

Geen categoriejul 09 2016, 13:30
Het is zomervakantie en we weten allemaal wat dat betekent: lekker luieren en ontspannen. Heropladen voor het nieuwe werk- of schooljaar, zodat je er dan weer flink tegenaan kunt.
Heb je vrienden of familie die jarig zijn in de zomer? Koop dan een hangmat van Luilak.nl en een boekenbon via Primera.nl: de hangmat kies je persoonlijk voor ze uit, maar het boek kunnen ze dan zelf uitkiezen zodat je het risico niet loopt dat ze er uiteindelijk niets aan vinden.
Luilak -- een schitterende naam voor een website die jou in staat stelt om het er lekker van te nemen in de zomer -- heeft namelijk de beste én voordeligste hangmatten in de aanbieding. Kijk maar eens naar de Medellin Luilak: een schitterende hangmat waar je zelfs met zijn tweeën in kunt zitten. En dat voor maar 59 euro!
luilak hangmat
En dan is de Medellin 5 Verano er ook nog. Deze hangmat is zelfs 20 euro goedkoper: voor 39 euro koop je deze hangmat al voor de persoon op wie je zo gesteld bent:
medellin-s-verano-358x5351
Fantastisch, natuurlijk, maar er ontbreekt nog wel één ding aan de foto's hierboven: een hangmat is pas écht lekker als je er een goed boek bij hebt. Nou zijn er nogal wat boeken om uit te kiezen: elk jaar verschijnen er in Nederland duizenden boeken. Gelukkig hoef je met dank aan Primera.nl geen keuze te maken voor die goede vriend of vriendin, of dat geliefde familielid. Koop gewoon een boekenbon et voila: ze kunnen op een later moment zelf naar de boekenwinkel.
Natuurlijk is deze combinatie van een hangmat en een boek(enbon) ook een geweldig cadeau voor de belangrijkste persoon in je leven: jijzelf. Koop een hangmat van Luilak.nl en een boekenbon via Primera.nl. Neem die laatste mee als je de stad ingaat en voor je het weet lig je met een nieuw boek in je eigen hangmat. Kun jij je iets beters voorstellen dan dat?
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten