Gossie, deradicalisatie, wat leuk

Geen categorieapr 01 2011, 17:45
Terroristen moet je niet willen opsluiten, je moet manieren verzinnen om ze strafvermindering te geven. En dat doen we dan ook in dit schone land achter de dijken. De Telegraaf meldt:

Gedetineerden op de terroristenafdeling (TA) van een Nederlands gevangenis worden in de toekomst elk jaar getoetst of ze al minder overtuigd zijn van hun eigen terroristische gelijk. Ze krijgen een zogenoemde 'deradicalisatietoets', aldus het ministerie van Veiligheid & Justitie vrijdag. In zeer uitzonderlijke situaties en onder strikte voorwaarden kunnen genuanceerder denkende gedetineerden dan in aanmerking komen voor plaatsing op een normale afdeling.

Dus we gaan terroristen als Samir A. testen, terwijl we ze een (halal-)worst voorhouden om ze de juiste antwoorden te ontfutselen. Wat een fantastische methode. Wellicht heeft een deskundoloog ervaring met het opvoeden van kinderen door ze met snoep te paaien het juiste gedrag te vertonen. Werkt met terroristen vast ook wel.
En daar hebben ze gelijk in. De begordelde haatbaard zal er ook van balen dat zijn cel weinig weg heeft van het paradijs vol maagden en speelt liever tafeltennis met de infidels in de sociale ruimte.
Dus zegt de terrorist tegen de begrijpend kijkende mevrouw: 'Ik heb mijn sterke en zwakke punten onder de loep genomen en de tijd in gevangenis gebruikt om te werken aan persoonlijke ontwikkeling. Door diepgaande zelfreflectie heb ik ingezien dat ik destijds mijn zwakke kanten te veel heb laten spreken.'
'Heel goed!' zegt de mevrouw dan enthousiast, 'Gebruikt meneer de terrorist overigens een wolkje melk in zijn thee?'
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten