HP de Tijd: Wilders had affaire met woordvoerster

Geen categoriefeb 12 2014, 17:22
Gezellig.
Volgens HP de Tijd had Geert Wilders een affaire met zijn (ex-) woordvoerster. PowNed vat samen:

"Wilders ging geregeld met zijn woordvoerster samen op reis," zegt anoniem figuur nummer 2. "Wat ze dan samen deden, daar gingen geruchten over. Zij is later verstoten."

Op de website van HP is er meer te vinden. Ik citeer:

“Alle vrouwelijke fractieleden wilden in het gevlij komen bij Geert. Lilian Helder en Fleur Agema lijken wel verliefd op Geert, ze dwepen met hem. Onderling vochten ze een nietsontziende concurrentiestrijd uit.

“Tijdens een buitenlandse reis vraagt Wilders medewerksters in bikini aan het zwembad te verschijnen. Na een trip met Wilders en Fleur kreeg ik ineens bikinifoto’s van Fleur ge-appt.”

Al deze uitspraken komen op het conto van ex-PVV'ers. Voor zover mij bekend hebben ze er verder geen bewijs bij geleverd, wat hun verhaal er natuurlijk niet sterker op maakt.
Maar dan. Stel dat het waar is, wat betekent dat? Dat Wilders er privé andere normen en waarden op nahoudt dan ik? Ja. Dat kan, inderdaad. Maar voor de rest? Wat heeft dit te maken met zijn politieke plannen en zijn mogelijk beleid als hij aan de macht komt?
Juist, driemaal niets.
Kortom, misschien dat kiezers er andere denkbeelden op nahouden dan Wilders wat betreft relaties, monogamie en het huwelijk, maar dat moet niet van invloed zijn op hun stemgedrag. Al helemaal niet als je daar ook nog eens bij bedenkt dat enkelen van de grootste politici/leiders ooit notoire vreemdgangers waren.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten