Knipsel4

Ingezonden video! Pure Jodenhaat op de Dam: 'You are Zionist killers, pedophiles'

Geen categoriejun 21 2019, 19:00
Op de Dam in Amsterdam viel Michael Jacobs, een oplettende lezer, iets op dat hem aanspoorde zijn camera erbij te pakken: onverbrijdeld antisemitisme tijdens een anti-Israël demonstratie! Oordeelt u zelf:
In zijn bericht naar ons zei hij het volgende:

Afgelopen zondag 16 juni zagen wij opnieuw een anti-Israël manifestatie op de Dam, waarvan ik u het bijgevoegde filmpje stuur. Volgens mij horen wij hier uitspraken van een onmiskenbaar antisemitisch karakter.

Mede gezien de recente Iraanse optocht in Den Haag is ook de stelling van de Amsterdamse burgemeester, het Openbaar Ministerie, en politie, dat het bij zulke evenementen slechts zou gaan om 'kritiek op het beleid van de regering Netanyahu' niet echt geloofwaardig. Het is één (politiek correct) ding voor politici en bestuurders om te verklaren dat we antisemitisme verafschuwen en dat we het moeten bestrijden, maar als wij antisemitisch haatzaaiende en tot geweld oproepende personen en groepen niet met naam en toenaam durven te benoemen, bestraffen en hun activiteiten verbieden, dan hebben al die dappere woorden mijns inziens slechts een holle klank en zal er in de praktijk niets veranderen.

Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten