Interview met Wafa Sultan, getuige-deskundige in zaak-Wilders

Geen categorieokt 14 2010, 10:20
Aan de vooravond van de zaak-Wilders had HP/de Tijd een interview met de Syrisch-Amerikaanse psychiater Wafa Sultan, één van de drie getuige-deskundigen. Sultan staat bekend om haar felle kritiek op de islam. Het interview leverde dan ook een aantal stevige quotes op, waaronder:

De islam past niet in de definitie van religie. De islam is een uiterst gevaarlijke en haatdragende ideologie. Om een goede moslim te zijn, moet je in de islam geloven als staatsvorm.

Islam is het geloofssysteem, en dat is overal hetzelfde. Maar er zijn wel gematigde moslims. Ze zijn gematigd omdat ze weinig van de islam weten of omdat ze bewust hebben gekozen de islam achter zich te laten.

De islam is gericht op het veroveren van de wereld en de ongelovige heeft de keuze: bekering, boete betalen of de dood. Dat verordonneert de sharia. Overal zie je hetzelfde patroon.

Als het op strijden tegen de islam aankomt, kun je niet radicaal genoeg zijn. Om het Kwaad te bestrijden, moet je radicaal zijn. Tolerantie is dan een misdaad.

Om het hele interview te lezen, klikt u hier.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten