Is er soms een Marokkaanse omerta?

Geen categorieapr 15 2014, 18:00
Misschien derde en vierde overvaller Deurne.

De zus van één van de doodgeschoten overvallers van juwelier Goldies in Deurne heeft de politie informatie gegeven over een derde en mogelijk vierde overvaller. Dat zei advocaat Peter Plasman maandagavond in RTL Late Night. 

De advocaat staat de moeder en zus van overvaller Abdel H. bij. De zus heeft de vermeende derde of vierde overvaller niet zelf gezien, maar heeft uit informatie die ze achteraf heeft verzameld conclusies getrokken over mogelijk andere verdachten. Zij meent zeker te weten dat deze bij de overval betrokken zijn, aldus Plasman. Ook is zij ervan overtuigd dat haar broertje niet de regisseur is van de overval.

Dus eerst verzwijgt een buurtvader de mogelijke betrokkenheid van een derde verdachte en geeft hem ruim de tijd naar zonniger oorden te vluchten, blijken er meer mensen uit de omgeving van de overvallers vermoedens over extra daders te hebben. Fijn dat dat allemaal zo tijdig wordt gemeld en fijn dat de Marokaanse gemeenschap te Deurne zo goed meewerkt met de autoriteiten.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten