ISIS leert kinderen onthoofden

Geen categoriesep 04 2014, 10:55
School.
Zo gaat het er tegenwoordig aan toe in door ISIS bezette gebieden:

Een moeder reageerde onlangs ontsteld toen haar 13-jarige zoon met een pop en een groot mes thuiskwam. De pop had blauwe ogen, blond haar en was gekleed in een oranje overall. De kinderen hadden op school onthoofdingsles gekregen. Zij moesten het gezicht van de ’westerse’ pop bedekken en vervolgens het hoofd eraf snijden. Net zoals de Britse jihadstrijder die twee Amerikaanse journalisten op brute wijze onthoofdde.

Kinderen worden geïndoctrineerd met de hatelijke ideologie van ISIS, en worden getraind in het gebruik van wapens. Daarnaast moeten ze continu kijken naar onthoofdingen en stenigingen, zowel live als op video.
Ik heb het eerder al eens geschreven, maar ik herhaal het nog maar een keer: hoe langer ISIS aan de macht blijft, hoe meer problemen het ons uiteindelijk zal opleveren. Stel je voor wat er gebeurt als die organisatie honderdduizenden kinderen de komende vijf tot tien jaar indoctrineert. Dat zou werkelijk resulteren in een nachtmerrie, niet alleen voor de regio zelf, maar ook voor het Westen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten