Islamistische haatpoliticus wil aangifte doen tegen Buma

Geen categorieaug 23 2014, 11:30
De leider van de Partij van de Eenheid zegt dat hij ISIS helemaal niet heeft verheerlijkt.
Het lijkt erop dat Abdoe Khoulani van de Partij van de Eenheid tegenwoordig nog meer van het padje is dan normaal. De fundamentalitische moslim wil namelijk aangifte doen tegen CDA-leider Sybrand Buma omdat die hem ervan beschuldigde ISIS te verheerlijken.
Daar klopt volgens Khoulanis partijgenoot en pr-spinmeester Arnoud van Doorn niets van. Welnee, Khoulani heeft zoiets niet gedaan ... en zou het ook nooit doen. Smaad en laster, dat is het! Hoe durft die vuile christenhonddemocraat van een Buma zoiets te zeggen?
Nou, misschien vanwege het feit dat Khoulani eerder een berichte plaatste op Facebook waarin hij ISIS... daadwerkelijk verheerlijkte? En ja, Van Doorn is daarvan op de hoogte; die twitterde het bericht namelijk trots rond.
Ik begrijp dat je je verstand verloren bent, Arnoud, maar je kunt iemand niet van laster en smaad beschuldigen als het klopt wat diegene zegt. Het enige waar Buma zich 'schuldig' aan maakt is dat hij het extremistische beestje bij zij naam durft te noemen. Dat is bijzonder vervelend voor jullie, maar dat maakt het nog niet in strijd met de wet (gelukkig hebben sharia-liefhebbers het niet voor het zeggen in Nederland, en buiten de Schilderswijk ook niet in Den Haag).
Bovenstaande bewijst maar weer eens dat de Partij van de Eenheid een bijzonder onfrisse club is. Zelf roepen ze van alles en nog wat, maar als iemand iets over hen zegt willen ze hem meteen monddood maken. Leuk geprobeerd, maar zo werkt het niet in ons land. Als je in zo'n maatschappij wilt leven kun je beter naar Saoedi-Arabië emigreren.
Vanwege dit dreigement aan het adres van Buma besloot ik ook meteen even om de website van de PvdE nader te bestuderen. De fundamentalisten hebben daar onder meer een aantal promotiefilmpjes gepubliceerd waarin ze uitleggen wat hun visie is voor de toekomst van Den Haag, Amsterdam en Roermond - en dus eigenlijk voor Nederland.
Kijk die video's even, ze zijn echt zwaar gestoord. Zo wordt er onder andere in gedaan alsof de Nederlandse politie moslims regelmatig voor de lol arresteert en in elkaar slaat. Let wel, ze hebben het dus over Nederlandse agenten die zoiets zouden doen; agenten die er terecht om bekendstaan dat ze niets durven te doen, en die alleen in actie komen als het écht niet anders kan - en zelfs dan doen ze het nog met tegenzin. Je moet wel bijzonder kwaadaardig zijn als je die politieagenten vervolgens neerzet als agressieve moslimhaters.
Maar zo gaat de PvdE te werk: de partij probeert fundamentalistische (en zelfs normale!) moslims op te zetten tegen de rest van de maatschappij. Als die partij daarin slaagt zal het onrustiger worden dan ooit in ons land, met rellen, gewelddadige demonstraties, en andersoortige onlusten. Buma heeft volstrekt gelijk als hij die haatpartij onder vuur neemt en duidelijk maakt dat zo'n club geen bestaansrecht heeft in Nederland.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten