Palestijnse terroristen gaan los op Israël

Geen categoriemrt 13 2014, 18:59
Hamas, Hamas alle Joden aan het... onder vuur.
De Palestijnen blijven maar raketten afvuren op Israël. Als je de mainstream media alleen maar leest zou je niet eens weten dat er iets aan de hand is, maar gelukkig heeft de IDF (Israeli Defense Forces) een eigen blog. Daar schreef men gisteren:

WEDNESDAY MARCH 12

Gaza terrorists have fired dozens of rockets at Israel since late Wednesday afternoon. More than 60 rockets have struck southern Israel, with at least eight landing in urban areas. Moments after the first rocket attacks, “Code Red” sirens sounded in Israeli communities, where children were heading home from school. The Iron Dome missile defense system intercepted three of the rockets. Palestinian Islamic Jihad is behind Wednesday’s rocket attacks. However, Hamas is responsible for all attacks emanating from the Gaza Strip. The IDF responded to the attacks Wednesday evening, hitting two terror locations in the northern and southern Gaza Strip with artillery fire. A short time later, IDF aircraft struck more than 29 terror sites in Gaza.

Ook vandaag ging het weer los:

THURSDAY MARCH 13

11:00AM: Terrorists fired several rockets at populated areas in Ashdod and Ashkelon.

9:00AM: Terrorists continued yesterday’s attacks, firing four rockets at Israel.

Gelukkig heeft Israël al teruggeslagen, maar het is natuurlijk te bespottelijk voor woorden dat buitenlandse regeringsleiders niets te zeggen hebben over de aanvallen van Hamas en hun bondgenoten op Israëlische burgerdoelen.
Waarom huldt de EU zich bijvoorbeeld in stilzwijgen? Sterker nog, waarom bezoekt mevrouw Ashton Iran, één van de voornaamste sponsoren en bondgenoten van Hamas en spreekt ze Rohani en co. niet aan op hun materiële steun aan Palestijnse terroristische organisaties?
Misschien kan ze het daar de volgende keer over hebben, in plaats van zich als een goede, onderdanige vrouw te gedragen door een hoofddoek op te doen?
Als je voor gewone zaken naar Iran gaat als vrouw, of als toerist, moet je natuurlijk zo'n doek opdoen. Als Ahston zijnde kun je je daar echter prima tegen verzetten. Je brengt immers een staatsbezoek waarbij je de cultuur en waarden van je eigen land(en) representeert... en je staat op gelijke voet met Rohani. Het is dan volstrekt overbodig of zelfs dom om een hoofddoek op te zetten. Als de Iraanse president Ashton niet onder ogen wil komen als ze zich op de westerse manier kleedt, helaas, het zij zo. Dan blijft zijn land maar lekker geïsoleerd in de internationale gemeenschap.
Maar goed, daar had ik haar nog wel voor kunnen vergeven als ze Rohani had aangepakt vanwege zijn steun voor Hamas, Islamitische Jihad en andere terroristische organisaties actief in de Palestijnse gebieden. Zie de foto bovenaan dit artikel, daar ziet u een wapenlevering van Iran aan terroristen in Gaza. Die extremisten vuren nu dus soortgelijke raketten af op Israël. En dan niet één of twee, maar vele tientallen. En ja, ze krijgen dergelijke wapens van Iran.
De stilte van het westen over de aanvallen van Palestijnen op Israëlische burgers en over de rol van Iran spreekt boekdelen over de werkelijke doelen van Europa en de VS in het Midden-Oosten. Israël komt steeds meer alleen te staan, terwijl EU-functionarissen zich vooral druk maken over de vraag of hun hoofddoek wel goed zit.
Het enige dat een nieuwe holocaust nog altijd in de weg staat is de IDF: één van de beste legers ter wereld.
Het is te hopen voor Israël dat vrienden van de Joodse natiestaat de macht binnenkort weer in handen krijgen in het westen. Ook Israël kan maar zo lang alleen staan. Uiteindelijk heeft die mooie democratische staat onze steun nodig.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten