'Jobs zag wel wat in 7-inch iPad'

Geen categorieaug 06 2012, 19:00
Ik ook.
Steve Jobs zag wel wat in een mini-iPad:

Cue [senior vicepresident software & services van Apple, red.] probeerde zelf enige tijd een kleine Galaxy Tab uit. In het mailtje aan waarnemend Apple-CEO Tim Cook, Scott Forstall en marketingbaas Phil Schiller schreef Cue op 24 januari 2011: “Ik geloof dat er een markt zal zijn voor 7-inch [tablets] en dat we er eentje moeten maken. Ik heb dit diverse malen aan Steve [Jobs] gezegd en de laatste keer leek hij er erg voor te porren. Ik vond e-mail, boeken, Facebook en video op een 7-inch tablet erg aantrekkelijk. Webbrowsen is beslist het zwakste punt, maar nog altijd bruikbaar.”

Blijkbaar reageerde Cue op een artikel van een tech-columnist, die zijn iPad had weggedaan omdat hij die 'zo zwaar' vond. In plaats daarvan had hij een Samsung Galaxy Tab 7 aangeschaft, die is immers kleiner.
Ik moet zeggen dat ik de voordelen van een 'kleine' tablet wel zie, maar dat het probleem toch echt is (en blijft) dat het niet erg pretig is om zo'n miniding te gebruiken om op het Internet te surfen. Ja je kunt er leuk spelletjes op spelen en video's bekijken, maar surfen is toch wel vrij belangrijk.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten