VVD-fractie begint nu ook te morren

Geen categorieaug 19 2013, 13:00
Eindelijk?
Het is Jos Heymans, van RTL Nieuws, opgevallen dat leden van de VVD-fractie in de Tweede Kamer nu ook beginnen te morren:

Maar ook de steun van VVD en PvdA in de Tweede Kamer is niet onvoorwaardelijk. Bij de liberalen klinkt het gemor dat de partij zijn oor te veel laat hangen naar de PvdA. Joshua Livestro, oud-adviseur van Rutte in 2010 en eerder medewerker van good-old Frits Bolkestein in Brussel, hekelt de lastenverzwaring die niet des VVD's is maar juist helemaal past in de ideeën van de PvdA. En er zijn meer VVD'ers, ook in de fractie, die zich bezorgd afvragen waar Rutte mee bezig is. Van de zes miljard aan extra bezuinigingen bestaat twee miljard uit lastenverzwaring en wie vrijdag goed naar minister Kamp heeft geluisterd, kon horen dat dat weleens meer zou kunnen worden.

Eerder kwam de hoofdredacteur van uw favoriete blog, Joshua Livestro, al in het nieuws omdat hij - als oud-adviseur van Rutte - de premier en diens partij flink bekritiseerde, en nu volgen leden van de VVD-fractie dus. Als het eerste schaap over de dam is, etc.
Zullen enkele fractieleden hun kritiek publiekelijk durven uiten? Het zou mij verbazen. Zijlstra en de zijnen hebben Rutte en de PvdA namelijk vanaf dag één hun zin gegeven. Waarom daar nú verandering in zou komen is mij een raadsel.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten