Keeper Michailov: Nee, Bulgaren gedragen zich niet zo netjes

Geen categoriemei 05 2012, 17:45
De doelman van FC Twente is niet blij met het Polen Meldpunt van de PVV, maar geeft ruiterlijk toe dat veel Bulgaren zich misdragen in Nederland.
Het is schokkend, maar blijkbaar kan het toch: een Bulgaar - een immigrant - die zijn landgenoten bekritiseert. Zie hier Nicolai Michailov, de keeper van FC Twente:

"Ik weet best, dat sommige mensen uit bijvoorbeeld Bulgarije zich niet goed gedragen in Nederland. Ze maken zich schuldig aan prostitutie, diefstal en overvallen. Dat komt voor een deel door de mentaliteit van de Balkanlanden. Er zijn daar mensen, die rijk willen worden zonder er hard voor te werken. Die komen naar hier en verwachten dat ze direct miljonair worden.”

En als dat het geval niet is - want dat kan natuurlijk niet - nemen ze hun toevlucht tot de criminaliteit. Ze zetten hele buurten en zelfs steden op stelten; alles om zo snel mogelijk heel veel geld te verdienen.
Overigens zegt Michailov geen sympathie te hebben voor het Polen Meldpunt van de PVV.
"Er zijn ook Nederlanders die zich slecht gedragen. Is er een nummer waar ik naartoe kan bellen om daarover te klagen?
Ik zou zeggen: bij de politie. Nou ja, normaal gesproken zou dat het geval moeten zijn. Helaas zijn onze dienders te druk met staken en het wegrennen van problemen om iets te doen aan overlast veroorzakende Nederlanders - of buitenlanders, trouwens.
Het Meldpunt van de PVV is je reinste idiotie. Daar kan ieder verstandig mens het ongetwijfeld mee eens zijn. Maar dat er iets moet gebeuren aan onze vrolijke vrienden uit het oosten van Europa, ook daar kan geen twijfel over bestaan.
Wat mij het meeste dwarszit aan deze problematiek is dat de mantel van de politiekecorrectheid voor de zoveelste keer over het land wordt uitgeworpen. Eerst mochten we niets slechts zeggen over Marokkanen en Turken, nu geldt dat voor oost-Europeanen. En wee je gebeente als je dat toch doet; binnen de kortste keren wordt je tot racist verklaard.
Het is goed om te zien dat het nu een Bulgaar is die deze politiekecorrectheid doorbreekt. Hopelijk kunnen we de problemen vanaf nu gewoon benoemen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten