Kom op Wilders, afserveren die Lucassen

Geen categorienov 13 2010, 11:30
Allemaal leuk en aardig dat ome Geert wil nadenken over het lot van Lucassen, maar de zaak is duidelijk: de positie van onze voormalige militair is onhoudbaar geworden. Bovendien slaat de PVV met zo iemand in de gelederen een modderfiguur als partij voor law and order. Het heeft er alle schijn van dat onze Eric niet wil vertrekken. Gurt Vilders, doe er wat aan!
Vriend Wilders zou bezig zijn met het voeren van gesprekken en het verzamelen van feiten om de situatie in te schatten. Wat een onzin: RTL kwam nota bene met de uitspraak van de rechtbank op de proppen. Officier Lucassen zou seks hebben gehad met jonge soldates in opleiding. Nu gaat het zelfs het gerucht dat zijn sexcapades met jonge vrouwen niet zonder meer vrijwillig waren. Het is duidelijk dat Lucassen vanuit zijn machtspositie überhaupt nooit seks met ondergeschikten had mogen hebben.
Nu de vraag waarom Eric L. nog niet weg is. Het lijkt erop dat Wilders niet genoeg druk heeft kunnen zetten om hem vrijwillig zijn Kamerzetel te doen afstaan. Als Lucassen doorgaat als eenmansfractie is dit kabinet zijn meerderheid kwijt. Wilders zal dus proberen Lucassen weg te krijgen en iemand op zijn plaats te zetten die wel een verklaring van goed gedrag heeft. Kom op Wilders, gooi er wat manuren tegenaan en je vindt echt wel wat belastends bij zo iemand als het heerschap in kwestie. Een chantabel Kamerlid is snel weg.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten